Facepaint - Powder

PayPal

Homepage

Join us on Facebook !

Like ons op Facebook en ontvang een voucher van 3€ voor onze webshop!

Facepaint - Powder  Er zijn 3 producten.

Subcategorieën

 • Starblends
  Mehron Starblends zijn compacte poeders, die zonder water gebruikt worden. Starblends worden makkelijk aangebracht met behulp van een smoothie blender. Ze zijn een mooi alternatief voor aquacolors, en zeer goed te gebruiken voor basiskleur/ondergrondkleur. Het grote voordeel van starblends is dat het model niet voelt dat het geschminkt is, en dat de starblends amper uitsmeren bij zweten. Ook schaduwen aan een ontwerp toevoegen wordt kinderspel met deze poeders.
 • Metallic Powder
  Mehron Metallic Powders geven een metaalachtige glans aan je ontwerp. Gebruik de poeders los op de huid, over facepaint, of meng ze met Mehron Mixing Liquid.
 • Precious Gem Poeders
  Mehron Precious Gem Powders geven een prachtige glans aan elk ontwerp. Het is een zeer fijn poeder, telkens met de schijn van een edelsteen, dat zowel op zichzelf als over facepaint een mooi effect geeft.
 • Mixing Liquid
  Mixing Liquid is een vloeibare basis voor het mengen met droge pigmenten zoals de Metallic Powders of Celebré Precious Gem Powders
 • Intense Powders
 • Cameleon Metamorphoses

  Een nieuwe lijn binnen de Cameleon familie die als doel heeft body en facepainters te helpen met het nog mooier maken van hun facepaints.

  Omdat het vaak moeilijk is een perfecte afwerking te maken op een gezicht met een reguliere paint, wilden wij al lang een product maken, dat aansluit op de kleuren van onze paint en de painter behulpzaam is.

  De oogschaduws complementeren onze Cameleon paints, de Foundation is waterproof en flexibel in warm weer!

  Hoge pigementatie, geen dierlijke ingredienten, licht gewicht en makkelijk formaat ( dus geen kramp in je handen) en een royale hoeveelheid product, want je moet natuurlijk wel lekker kunnen doorwerken!

  En om alles nog beter te maken, een milieuvriendelijke verpakking die je schuldloos kunt weggooien na gebruik.

1 - 3 van 3 items weergeven
1 - 3 van 3 items weergeven