Nieuwsbrief

PayPal

Homepage

Join us on Facebook !

Like ons op Facebook en ontvang een voucher van 3€ voor onze webshop!

Kryolan HD Blood Gel 50ml - Light Bekijk groter

Kryolan HD Blood Gel 50ml - Light

4166

Kryolan's hyper-realistisch bloed, speciaal gecreëerd voor gebruik bij HD camera's.

Meer details

2 stuks in voorraad

12,52 €

Meer informatie

Inhoud:50ml

HD Blood is ontwikkeld in samenwerking met de bekendste special f/x ontwerpers. HD Blood is voor de HD camera de perfecte imitatie van menselijk bloed. De transparantie, kleur en hoe het bloed loopt zijn geoptimaliseerd voor gevoelige camera's. 

De kleur van HD Blood Gel is gelijk aan die van HD Blood. HD Blood Gel is echter ontworpen voor een vast bloedeffect. Het product is ideaal om diepere (schot)wonden te vullen of voor fotografie. Voor uitgesmeerde bloedeffecten en vochtige schaafwonden is HD Blood Gel door de kleur en transparantie perfect voor HD-camerawerk.

Recensies

Schrijf uw recensie

Kryolan HD Blood Gel 50ml - Light

Kryolan HD Blood Gel 50ml - Light

Kryolan's hyper-realistisch bloed, speciaal gecreëerd voor gebruik bij HD camera's.

Schrijf uw recensie

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

12 other products in the same category:

Kryolan HD Blood Gel 50ml - Light <p>Inhoud:50ml</p> <p><span>HD Blood is ontwikkeld in samenwerking met de bekendste special f/x ontwerpers. HD Blood is voor de HD camera de perfecte imitatie van menselijk bloed. De transparantie, kleur en hoe het bloed loopt zijn geoptimaliseerd voor gevoelige camera's. </span></p> <p><span><span>De kleur van HD Blood Gel is gelijk aan die van HD Blood. HD Blood Gel is echter ontworpen voor een vast bloedeffect. Het product is ideaal om diepere (schot)wonden te vullen of voor fotografie. Voor uitgesmeerde bloedeffecten en vochtige schaafwonden is HD Blood Gel door de kleur en transparantie perfect voor HD-camerawerk.</span></span></p>
12,52 €