PayPal

Homepage

Join us on Facebook !

Like ons op Facebook en ontvang een voucher van 3€ voor onze webshop!

Algemene Verkoopvoorwaarden

 • De verkoper.
  De webwinkel Facepaintonline.be is eigendom van Tineke Cloet met maatschappelijke zetel te  Jan De Windtstraat 48, 9300 AALST, Belgium, tel. 0472/42.90.36. Ondernemingsnummer: 0880.094.460 - BTW nummer: BE 0880.094.460.

 • Toepassing.
  Door het doorsturen van de online bestelling gaat de klant akkoord met deze algemene voorwaarden.
  Samen met deze voorwaarden gaat u akkoord om geen frauduleuze of valse bestellingen te plaatsen. Als we een dergelijke bestelling is geplaatst, zijn we gerechtigd om de bestelling te annuleren en de betreffende overheidsinstanties hierover te informeren.

 • Prijzen.
  3.1 De prijzen vermeld op de website zijn in euros, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.
  3.2 De verzendkosten binnen Belgie worden berekend in functie van het gewicht. Bij bestellingen boven 100 € bieden wij u gratis nationale verzending aan.
  Verzendingskosten naar het buitenland:  verzending gebeurt via Bpost of op aanvraag via TNT Express.
  3.3 Tineke's Grime / Facepaint Online kan niet gehouden worden aan prijsvermeldingen die evident onjuist zijn, bijvoorbeeld als gevolg van kennelijke invoer, zet- of drukfouten.
 • Bestelling.
  Nadat je je bestelling verstuurd hebt, krijg je een automatisch gegenereerde e-mail met de bevestiging van je bestelling (en eventuele online betaling).
  Mocht er een foutje in ons voorraadsysteem geslopen zijn en een artikel is toch niet meer voorradig, dan krijg je daar ten laatste de volgende werkdag bericht van.  Facepaint Online behoudt zich het recht een bestelling te weigeren.
 • Betaling.
  Betaling kan gebeuren op volgende manieren:
  -Via overschrijving op het Belfius-rekeningnummer BE92 0639 1122 6523 op naam van Facepaint Online en met vermelding van het bestelnummer.  Je bestelling wordt acht dagen gereserveerd. Hebben we na acht dagen nog geen betaling ontvangen, dan worden de gereserveerde artikelen terug te koop aangeboden. Je wordt hiervan per email op de hoogte gebracht. 
  OPGELET : Hou er rekening mee dat het enkele dagen duurt vooraleer uw betaling op onze rekening staat. Pakketten worden pas verstuurd nadat het verschuldigde bedrag op onze rekening zichtbaar is.

  -De eenvoudigste en snelste manier: Veilig online betalen dankzij het beveiligde netwerk van PayPal: PayPal, Visa en Mastercard behoren tot de mogelijkheden.
  -Betaling kan ook gebeuren d.m.v. een tegoed- of cadeaubon met vermelding van de code en het bedrag in het daarvoor voorziene vakje.
  - Bij ophaling te Buggenhout is het ook mogelijk te betalen met bankkaart, visa of mastercard.
 • Levering.
  Binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling, wordt het pakje aan BPost of PostNL overhandigd.
  Indien de klant niet aanwezig is op het leveringsadres, wordt het pakket 2 weken ter beschikking gesteld in het postkantoor. Bij niet tijdige ophaling van het pakket door de klant wordt het pakket teruggestuurd naar FacepaintOnline.
  Vanaf dit moment kan de bestelling door de klant opgehaald worden op ons adres te Buggenhout. Indien de klant het opnieuw wil laten opsturen, dienen de verzendkosten opnieuw betaald te worden.
  We verzenden onze pakjes in gerecycleerde verpakking. Zo houden we onze ecologische voetafdruk zo beperkt mogelijk, en hoeven we u ook geen handlings en verpakkingskosten aan te rekenen.
  U heeft ook de mogelijkheid het pakje zelf af te halen te Aalst, na het maken van een afspraak.
  De klant is verantwoordelijk voor het doorgeven van het correcte adres. Indien een pakket onleverbaar is door ontbrekende of verkeerde adresgegevens, zal het pakket door BPost teruggestuurd worden naar FacepaintOnline. De kosten voor het opnieuw opsturen van de zending dienen eerst voldaan worden alvorens wij uw bestelling opnieuw kunnen versturen met de correcte adresgegevens.
  Zoniet kan de bestelling opgehaald worden in onze kantoren te Buggenhout.
 • Verzakingsrecht - retourneren.
  Je hebt het recht af te zien van de verkoopsovereenkomst en/of de geleverde artikels te retourneren zonder betaling van boete of opgave van motief, en dit binnen14 kalenderdagen na het afsluiten van de overeenkomst of de levering van de producten. De verzendkosten voor het retourneren van deze artikels vallen ten laste van de koper. 
  Het aankoopbedrag wordt teruggestort zodra we te geretourneerde artikelen terug in ons bezit hebben. Het spreekt voor zich dat deze artikelen ongeopend en ongebruikt zijn en in de oorpronkelijke verpakking zitten.
  Terugbetaling geldt niet op artikels in solden, in outlet of artikels op bestelling.
  Verzendingskosten worden niet geretourneerd aan de klant. Indien bij de bestelling gratis verzending werd genoten, behouden wij het recht de kost van verzending af te trekken van uw terugbetaling.
 • WORKSHOPS
  Een workshopinschrijving is definitief, en kan niet kosteloos geannuleerd worden. 
  Indien door omstandigheden een inschrijving niet door kan gaan, kan deze wel doorverkocht worden aan een andere deelnemer.
 • Risico van verzending.
  Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging tijdens verzending via BPost. De producten worden zo verpakt dat beschadigingen bijna onmogelijk zijn.
 • Kwaliteit.
  De kleuren op de foto’s kunnen lichtjes afwijken. De instellingen en kwaliteit van uw beeldscherm hebben er ook een invloed op. 
  Facpeaint Online is niet aansprakelijk voor eventuele gebreken aan de artikelen aangeboden op de site. In dergelijke gevallen richt U zich tot de desbetreffende fabrikant. Gelieve ons dit ook mee te delen, zodat artikelen kunnen gecontroleerd worden
 • Verzending:
  • Leveringen en retourzendingen

  Bestellingen worden onder normale omstandigheden binnen de 2 dagen na ontvangst van uw betaling verstuurd.
  Onze standaard transporteur voor levering in België is BPost. Het trackingnummer wordt toegevoegd aan de gegevens van uw bestelling.
  Verzending via een express-koerier zijn mogelijk, en worden uitgevoerd via TNT Express.

  Stencils kunnen verstuurd worden via de goedkopere Brievenpost van BPost. HIerbij is geen tracking mogelijk, zodra de omslag gepost wordt, beschouwen wij uw bestelling als geleverd. Op deze verzending kan dus GEEN garantie gegeven worden!
  De verzendkosten zullen steeds aan de ontvanger aangerekend worden.
  Wij adviseren u om bestellingen zoveel mogelijk te groeperen, om hogere verzendkosten te vermijden.
  We doen ons best alle goederen zo goed mogelijk te beschermen tijdens het transport.
  Wij versturen alle pakketten met gerecycleerd verpakkingsmateriaal.
  Op deze manier houden we onze ecologische voetafdruk beperkt, en kunnen we u de extra kost van handling en verpakking helpen besparen.

 • Voor verdere informatie, gelieve  onze algemene voorwaarden te raadplegen
 • We leveren enkel aan landen binnen de Europese Unie
   Verzending via BPost: http://www.bpost.be/sites/default/files/product/ListePays_NL-bpackWorld_0.pdf