Nieuwsbrief

PayPal

Homepage

Join us on Facebook !

Like ons op Facebook en ontvang een voucher van 3€ voor onze webshop!

Kryolan Cine-Wax 10 gr Colour Light Bekijk groter

Kryolan Cine-Wax 10 gr Colour Light

5421

Cinewax is een snelle manier om rechtstreeks op de huid kleine 3D effecten te creëren. Ook het maskeren van wenkbrauwen kan met dit product.

Meer details

1 stuk in voorraad

6,32 €

Meer informatie

DETAILS: 10 g

Cine-Wax is een bijzonder wasproduct waarmee eenvoudig 3D-effecten op de huid gecreëerd kunnen worden. Deze was heeft de ideale verhouding tussen natuurlijke en synthetische ingrediënten. Cine-Wax bestaat voor 50% uit natuurlijke materialen. Dit bijzondere product ondersteunt de grimeur in zijn werk en voldoet aan de hoge eisen voor film- en televisiewerk. Cine-Wax is makkelijk aan te brengen en heeft vrijwel onzichtbare overgangen. Dankzij de transparantie ziet het effect er meteen al zeer natuurlijk uit. Er is geen Mastix nodig! Cine-Wax hecht zelf prima op de huid. Gebruik een spatel om de gewenste hoeveelheid aan te brengen. Modelleer die en breng de schmink aan. Zo eenvoudig is het! Kan ook weer razendsnel met de spatel verwijderd worden.
PRO TIP

Ook ideaal om wenkbrauwen weg te werken.

Recensies

Schrijf uw recensie

Kryolan Cine-Wax 10 gr Colour Light

Kryolan Cine-Wax 10 gr Colour Light

Cinewax is een snelle manier om rechtstreeks op de huid kleine 3D effecten te creëren. Ook het maskeren van wenkbrauwen kan met dit product.

Schrijf uw recensie

22 other products in the same category:

Kryolan Cine-Wax 10 gr Colour Light <h2>DETAILS: 10 g</h2> <div id="node-body" class="hide hide-content">Cine-Wax is een bijzonder wasproduct waarmee eenvoudig 3D-effecten op de huid gecreëerd kunnen worden. Deze was heeft de ideale verhouding tussen natuurlijke en synthetische ingrediënten. Cine-Wax bestaat voor 50% uit natuurlijke materialen. Dit bijzondere product ondersteunt de grimeur in zijn werk en voldoet aan de hoge eisen voor film- en televisiewerk. Cine-Wax is makkelijk aan te brengen en heeft vrijwel onzichtbare overgangen. Dankzij de transparantie ziet het effect er meteen al zeer natuurlijk uit. Er is geen Mastix nodig! Cine-Wax hecht zelf prima op de huid. Gebruik een spatel om de gewenste hoeveelheid aan te brengen. Modelleer die en breng de schmink aan. Zo eenvoudig is het! Kan ook weer razendsnel met de spatel verwijderd worden.</div> <div class="hide hide-content"></div> <div class="hide hide-content"><em>PRO TIP</em> <p>Ook ideaal om wenkbrauwen weg te werken.</p> </div>
6,32 €