Nieuwsbrief

PayPal

Homepage

Join us on Facebook !

Like ons op Facebook en ontvang een voucher van 3€ voor onze webshop!

Paradise Pro Palette - zonder inhoud Bekijk groter

Paradise Pro Palette - zonder inhoud

800C-E

Stel zelf je eigen smartcase samen

Meer details

1 stuk in voorraad

30,99 €

Meer informatie

Voor professionals die veel schmink gebruiken en deze mee moeten nemen, is het Paradise Makeup AQ ProPalette de ultieme facepaintingset. De set bestaat uit 12 Paradise AQ kleuren in professionele maten in een stevige plastic koffer. De schmink past precies in een voorgevormde schuimrubber etui. Met de Paradise AQ in professionele maten kun je de koffer met de schmink er al in kopen of een lege koffer aanschaffen en jouw eigen kleuren kiezen die passen bij wat je nodig hebt voor Paradise Makeup AQ in professionele maten.

Recensies

Kwaliteit 
Michelle 08/01/2014

Klaarzetten voor een opdracht gaat supersnel!

Ik heb 2 smartcases en 2 inserts, de schmink zit er in zonder dekseltjes. Op enkele minuten sta ik helemaal klaar voor een schminkopdracht, geweldig!

Schrijf uw recensie !

Schrijf uw recensie

Paradise Pro Palette - zonder inhoud

Paradise Pro Palette - zonder inhoud

Stel zelf je eigen smartcase samen

Schrijf uw recensie

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

16 other products in the same category:

Paradise Pro Palette - zonder inhoud <p><span style="font-size:small;"><span style="font-family:Arial, 'sans-serif';">Voor professionals die veel schmink gebruiken en deze mee moeten nemen, is het Paradise Makeup AQ ProPalette de ultieme facepaintingset. De set bestaat uit 12 Paradise AQ kleuren in professionele maten in een stevige plastic koffer. De schmink past precies in een voorgevormde schuimrubber etui. Met de Paradise AQ in professionele maten kun je de koffer met de schmink er al in kopen of een lege koffer aanschaffen en jouw eigen kleuren kiezen die passen bij wat je nodig hebt voor Paradise Makeup AQ in professionele maten.</span></span></p>
30,99 €