Paradise Hydra Sponge Bekijk groter

Paradise Hydra Sponge

121

De schuimrubberen spons "Hydra" van Mehron is opnieuw verbeterd met een soepel, flexibel oppervlak voor het gelijkmatig aanbrengen van schmink.

Meer details

10 stuks in voorraad

2,27 €

Meer informatie

Je zult het verschil zien als je schmink van professionele kwaliteit koopt. De kleuren zijn voller, de textuur is soepeler, het gaat veel langer mee en het aanbrengen zal eenvoudiger zijn. Net zoals het juiste gereedschap elke klus makkelijker maakt, kun je met de juiste schminkkwasten de schmink soepel en gelijkmatig dekkend aanbrengen. De schuimrubberen spons "Hydra" van Mehron is opnieuw verbeterd met een soepel, flexibel oppervlak voor het gelijkmatig aanbrengen van vloeibare schmink. De schuimrubberen spons "Hydra" is gemakkelijk in te knijpen en zorgt voor complete controle en flexibiliteit zonder de schmink te absorberen. Schoonmaken gaat gemakkelijk met zeep en water. Spoel je schuimrubberen "Hydra" spons na het schminken goed uit, dan gaat je spons langer mee. Als je fraaie professionele schmink koopt, trakteer jezelf dan op een paar bebruiksvriendelijke, eenvoudig schoon te maken, professionele schminksponzen.

Recensies

Schrijf uw recensie

Paradise Hydra Sponge

Paradise Hydra Sponge

De schuimrubberen spons "Hydra" van Mehron is opnieuw verbeterd met een soepel, flexibel oppervlak voor het gelijkmatig aanbrengen van schmink.

Schrijf uw recensie

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

13 other products in the same category:

Paradise Hydra Sponge <p><span style="font-family:Arial, 'sans-serif';font-size:small;"><span style="line-height:115%;font-family:Arial, 'sans-serif';">Je zult het verschil zien als je schmink van professionele kwaliteit koopt. De kleuren zijn voller, de textuur is soepeler, het gaat veel langer mee en het aanbrengen zal eenvoudiger zijn. Net zoals het juiste gereedschap elke klus makkelijker maakt, kun je met de juiste schminkkwasten de schmink soepel en gelijkmatig dekkend aanbrengen. De schuimrubberen spons "Hydra" van Mehron is opnieuw verbeterd met een soepel, flexibel oppervlak voor het gelijkmatig aanbrengen van vloeibare schmink. De schuimrubberen spons "Hydra" is gemakkelijk in te knijpen en zorgt voor complete controle en flexibiliteit zonder de schmink te absorberen. Schoonmaken gaat gemakkelijk met zeep en water. Spoel je schuimrubberen "Hydra" spons na het schminken goed uit, dan gaat je spons langer mee. Als je fraaie professionele schmink koopt, trakteer jezelf dan op een paar bebruiksvriendelijke, eenvoudig schoon te maken, professionele schminksponzen.</span></span></p>
2,27 €